HangLoose Toernooi 2013 

Hang Loose 19th edition!

De tweede helft van het seizoen is begonnen, en dit betekent natuurlijk maar een ding: de zomer komt er aan. Een zomer met warme dagen, lange nachten, volle terrassen, en stranden. En een zomer vol mooie feestjes, waarvan jij er zeker een niet mag missen: het Asvion Hang Loose toernooi. De voorbereidingen van de 19de editie zijn volop aan de gang, en ook dit jaar is het de bedoeling om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. 
Maar zonder een gestoord thema bestaat er geen Hang Loose. Na dagenlang overleg presenteren wij jullie het thema van 2014: Hang Loose Thai Madness. Betreedt met jouw team een Aziatische wereld waar de zon, en tegelijk de maan centraal staan.

Van oorsprong is Hang Loose altijd een toernooi geweest voor de A en de B jeugd. Door de nieuwe alcoholwet hebben wij echter besloten om dit jaar een A-toernooi te organiseren. Dus zit jij in de A en wil je samen met je team het seizoen geweldig afsluiten? Schrijf je dan snel in, en wij gaan er voor zorgen dat jullie met een fantastisch gevoel de zomer ingaan!

Naast de mogelijkheid om jouw team in te schrijven kun je op onze vernieuwde site ook foto's en onze crewleden bekijken. Helaas heeft het HaLoCo afscheid moeten nemen van een paar bekende gezichten, maar dit betekent ook dat er paar nieuwe leden bij zijn gekomen! Dus neem een kijkje op de site, bezoek en like onze Facebook en Instagram, en schrijf jouw team in voor Hang Loose 2014!

Klik hier